Aanmelden voor het Stadsjongenskoor

Voor jongens die het leuk vinden nóg beter te leren zingen!

Zingen bij het Stadsjongenskoor Oldenzaal
Jongens kunnen op ieder niveau instromen bij een van de koren van het Stadsjongenskoor wanneer ze over een goede stem beschikken, muzikaal zijn en een positieve instelling hebben. Bel 06-15941409 of vul het belangstellingsformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Stemtesten
Ieder jaar gaat dirigent Mariette Effing naar alle Oldenzaalse basisscholen en krijgen alle jongens uit groep 4 een stemtest. Muzikale jongens met een goede stem en die enthousiast zijn krijgen een uitnodiging na de zomervakantie een aantal gratis repetities bij te wonen. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar wordt dan een nieuw Opleidingskoor samengesteld met jongens uit groep 5. Jongere jongens uit groet 2 t/m 4 kunnen zich aanmelden voor de Zang- en spelgroep.

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Alleen je e-mailadres is verplicht. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Voor verwijderen van de verzendlijst of het wijzigen van je e-mailadres: ga onderaan de nieuwsbrief naar UNSUBSCRIBE. Als je een nieuw e-mailadres hebt, meld dat hier dan opnieuw aan.