Reünie Stadsjongenskoor

Zaterdag 21 november 2015, Oldenzaal

Hartverwarmend weerzien!
Op zaterdag 21 november 2015 vier het Stadsjongenskoor het 100 jarig bestaan met een reünie, een jubileumconcert en een feest. Iedereen die op een of andere manier een band had of heeft met het Stadsjongenskoor Oldenzaal: zangers, dirigenten, bestuursleden, begeleiders en zangdocenten is van harte welkom. Het belooft een hartverwarmend weerzien te worden na zoveel jaar!

Programma
NB: het programma bestaat uit verschillende onderdelen die je los van elkaar kunt bezoeken én betalen.

15.00 uur – 17.00: Tentoonstelling 100 jaar Stadsjongenskoor.
Kom naar Hotel ter Stege om onder het genot van een drankje en een hapje herinneringen op te halen aan die goede oude tijd. Toegang gratis (consumpties op eigen rekening). Wil je iets eten bij Hotel Ter Stege? Ga naar  hun site  voor meer informatie

16.30 uur – 18.00 uur: Receptie J.W. Racerhuis voor genodigden.
Neem voor meer informatie contact op met voorzitter Frank Wuite: voorzitter@stadsjongenskoor.nl  Tijdens de receptie wordt het jubileumboek 100 Jaar Stadsjongenskoor gepresenteerd. Klik hier voor meer informatie.

19.30 – 21.00 uur: Jubileumconcert Plechelmusbasiliek
Het Stadsjongenskoor geeft een groot jubileumconcert in de Plechelmusbasiliek. De zes verschillende koren samen met het speciaal voor deze bijzondere gelegenheid samengestelde Alumnikoor bestaande uit oud-leden, brengen afwisselend en in verschillende samenstellingen een bijzonder programma. Toegang € 10/ kinderen € 5. Klik hier voor meer informatie. Ga naar www.podiumplein.nl/jubileumconcert voor de kaartverkoop

21.00 – 24.00 uur: Reünie en feest
Vanaf 21.00 is er feest bij Ter Stege met optredens van de Watipies, Blue Avenue en Voices in Four. De tentoonstelling blijft geopend en er is voldoende gelegenheid herinneringen op te halen.Toegang € 15 kinderen onder 18 jaar € 10 (inclusief hapjes en drankjes). Ga naar www.podiumplein.nl/feest voor de kaartverkoop.

Alumnikoor
Een bijzonder onderdeel van de reünie en het jubileumconcert is het Alumnikoor, samengesteld uit leden van het Stadsjongenskoor. Het Alumnikoor zal en aantal keren repeteren en een optreden verzorgen tijdens het jubileumconcert op 21 november 2015. Uiteraard ben je welkom in het Alumnikoor! Klik hier voor meer informatie. Deelname aan het Alumnikoor kost € 25 Huidige leden van het Jongemannenkoor en Esquire kunnen gratis deelnemen. Ga naar www.podiumplein.nl/alumnikoor  voor de betaling en definitieve aanmelding.

Jubileumboek
Het Jubileumboek 100 Jaar Stadsjongenskoor Oldenzaal belooft voor alle betrokkenen en belangstellenden een schitterend boek te worden.Het Jubileumboek wordt tijdens de receptie op zaterdag 21 november 2015 gepresenteerd en aangeboden. Normale prijs € 25; voorintekening en betaling van het boek voorafgaand aan de presentatie op 21 juni is € 22,50.  Ga naar www.podiumplein.nl/jubileumboek voor de betaling en voorintekening.

Beeld- en geluidsmateriaal van het koor
Beschik je over beeld- en/of geluidsmateriaal van het koor en wil je dat beschikbaar stellen voor het jubileumboek, tentoonstelling of website, dan kun je dat aangeven op het aanmeldformulier.We nemen dan spoedig contact met je op.

Ken je oudleden en anderen?
Ken je oudleden,-bestuursleden, -dirigenten, -begeleiders en zangdocenten die mogelijk belangstelling hebben voor de reünie en het overige jubileumprogramma? Wijs ze dan op deze website of stuur ze de directe link van deze pagina.

Vragen?
Neem contact op met stadsjongenskoor@koorenzo.nl